scroll

Maaltijden

 

Ontbijt 

Tijdens je surfvakantie wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten van quality-time met je familie. Het is zonde al je tijd op te maken aan boodschappen doen en koken. Gelukkig kan je op het Family camp kiezen voor een uitstekende halfpension formule 

 

Kies je voor deze formule? Dan kan je iedere ochtend genieten van een heerlijk Frans ontbijt, vers bereid en afgeleverd bij je glamping tent. Het ontbijt bestaat uit stokbrood, diverse soorten zoet en hartig beleg, cereals, koffie, thee en fruitsap en met enige regelmaat een verrassing van de Franse bakkerij. Na het relaxte ontbijt kan je meteen door naar het strand om te genieten van de zon en golven, de perfecte vakantie met het gezin in Frankrijk! 

 

Diner 

Tijdens jouw verblijf op het Family camp geniet je uiteraard ook van de lekkere Franse keuken. Op de dagen dat er geen optie tot diner is kan je kiezen uit veel leuke en betaalbare restaurantjes in het gezellige centrum van Vieux Boucau. 

 

Daarnaast heb je bij de halfpension formule de mogelijkheid om naast het ontbijt 3 keer te kunnen genieten van een heerlijk diner. De maaltijden zijn gezond, zeer gevarieerd en bereid met verse ingrediënten door een professionele chef. Het diner wordt door onze crew kant en klaar bezorgd bij je glamping. Zo kun je recht van het strand meteen aan tafel, zonder boodschappen te hoeven doen of te moeten koken. Ideaal toch? 

 

Vega of vegan? Geen probleem! Moet je rekening houden met een bijzonder dieet of speciale allergieën, laat het ons keukenteam weten en we zorgen dat het jou aan niets ontbreekt tijdens je verblijf in het Family camp te Vieux-Boucau. 

Kinderen onder de 3 jaar eten gratis, kinderen tussen de 3 en 12 betalen 50% op het halfpension pakket. Neem contact met ons op om deze kortingen toe te passen. 

 

Brunotti Beachcamp Family

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp-family.nl

©2023 Brunotti Beachcamp Family • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators