scroll

Programma

Op ons Family camp kan je iedere dag genieten van de zon, zee, fantastische surf en het strand. Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen als alleen dat, je hoeft je geen moment te vervelen!  

 

Frankrijk staat bekend om zijn uitstekende wijn en kaas. Een wijn- en kaasavond kan dan natuurlijk ook niet ontbreken in het programma. Deze sfeervolle activiteit vindt plaats aan het begin van de week samen met de andere families. Een leuke manier om kennis te maken met de andere gezinnen en de golven van die dag te bespreken.  

 

De camping beschikt over een mooi volleybal- en sportveld. De reisleiding organiseert halverwege de week een volleybaltoernooi voor alle families. Heel erg gezellig, en wie weet pak jij de eerste prijs! 

 

Daarnaast heb je 2 keer per week de mogelijkheid om deel te nemen aan een yogales van een professionele yoga instructrice. Deze werkt voor het Familycamp werkt en geeft yogales die geschikt is voor alle niveaus.

 

Deelname aan alle activiteiten is vanzelfsprekend compleet vrijblijvend.  

Activiteiten

Verder zijn er nog verschillende andere activiteiten te doen. De sportievelingen in de familie kunnen een SUP tour of een kano tour boeken. Wil je wat meer ontspannen de omgeving verkennen? Huur dan een beachcruiser en ga er lekker op uit! De omgeving heeft een prachtige, groene omgeving waar je perfect kan fietsen of wandelen. Er zijn rustige fietspaden in de bossen, je hoeft je dus geen zorgen te maken om de kinderen op drukke wegen. De aangrenzende dorpjes zijn makkelijk te bereiken voor een drankje op het terras of een ijsje.  

 

Een dagje aan het water met kleine kinderen die nog niet (zo goed) kunnen zwemmen? Vieux-Boucau beschikt over een groot binnenmeer op loopafstand van het Family camp. Bij dit meer loopt het water zeer langzaam af, en het is dan ook een populaire plek voor families.  

 

Behoefte aan avontuur? Op 15 minuten rijden van het Family camp ligt een klimpark, kun je quad rijden en is er een mogelijkheid tot paintballen. Daarnaast is er voor de dierenliefhebbers een manege waar je paard kan rijden. Dit wordt een onvergetelijke vakantie! 

Vervoer

Het dorpje Vieux Boucau ligt op +/- 1200 km vanaf Utrecht. Wanneer je met eigen vervoer reist, dan kan je de auto gratis parkeren op de algemene parkeerplaats van de camping. Het is helaas niet mogelijk om de auto naast de tent te parkeren. Het is echter wel mogelijk om met de auto de camping op te gaan om je bagage af te zetten bij aankomst en vertrek. 

 

Reis je liever met de bus? Dan kun je er ook voor kiezen om met onze touringcar te reizen. De stoelen zijn op basis van Royal Class en de bus vertrekt op vrijdagmiddag vanuit diverse plaatsen in Nederland. Kosten van een busticket is €145,- p.p. Meer weten over de voorwaarden of andere vragen? Informeer dan gerust!  

Brunotti Beachcamp Family

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp-family.nl

©2023 Brunotti Beachcamp Family • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators