scroll

Surfen

Je komt natuurlijk naar het Family camp om te surfen! De surflessen worden uitbesteed aan de lokale Franse surfschool. Zij werken uitsluitend met gecertificeerde surfinstructeurs, hebben ervaring met verschillende leeftijden en zijn enthousiast om jullie te leren surfen. Zij werken met kleine groepen en houden rekening met niveau en leeftijd. Zo kun je als gezin samen veilig jullie eerste golf pakken. Hoe gaaf is dat! 

 

Kinderen vanaf 10 jaar mogen meedoen met de surflessen. We bieden twee surf pakketten aan van drie (surf basic) of vijf lessen (surf’s up). Wanneer is welk pakket geschikt?  

 

Surf basic (3 lessen) 

Heb je al een beetje ervaring met surfen en wil je wat vaker zelf in de zee oefenen? Of wil je ook een flink aantal andere activiteiten doen tijdens jouw vakantie? Kies dan voor dit pakket! Dit pakket is inclusief:

/ 3 x 1,5 uur surfles 

/ 1 x theorieles  

 

Surf’s up (5 lessen)  

Ben je een beginner met geen tot zeer weinig ervaring? Of wil je in jouw vakantie vooral focussen op het leren surfen en lekker veel in het water zijn? Dan is dit pakket perfect voor jou! 

/ 5 x 1,5 uur surfles 

/ 1 x theorieles 

 

De kinderen en ouders worden bij elkaar in de surfgroep ingedeeld. De maximale groepsgrootte in de surfles is 8 personen. De lessen duren 1.5 uur en zijn inclusief boardhuur. Wil je naast de lessen nog vrij surfen? Wij verhuren ook surf -en bodyboards voor meerdere dagen. 

 

Veiligheid  
Uiteraard staat de veiligheid van jou en je gezin bij ons op de eerste plaats. Het is eventueel mogelijk dat de lesdagen en tijden iets worden aangepast i.v.m. de golfhoogte of andere omstandigheden. Verder is er op je 1e vakantiedag (zaterdag) in de avond een theorieles rondom veiligheid en algemene kennis van de zee en al haar eigenschappen.  

 

Daarnaast heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf met een surfboard het water in te gaan en zelfstandig golven te pakken. Ook in deze situatie staat bij ons veiligheid bovenaan, dit is dan ook alleen mogelijk als de situatie dit toelaat. Gelukkig hoef je dit niet zelf in te schatten, de crew maakt dagelijks aan je kenbaar wat er mogelijk is.  

 

Bij de surflessen maken we gebruik van softtops. Dit zijn stevige surfboards met veel volume en een zachte toplaag. Door het volume en de zachte laag zijn deze boards erg geschikt om op te leren surfen en veiliger dan reguliere surfboards. 

Pakketten Programma

Surf basic: €109,- p.p.

/  3 surflessen van 1.5 uur
/  Voor beginners & intermediate

Surf’s up: €159,- p.p.

/  5 surflessen van 1.5 uur
/  Voor beginners & intermediate


Huur surfmateriaal per week (surfboards en wetsuit)
€49,- Je hebt keus uit diverse maten softtops.

 

Meer over:

/ Locatie

Het family camp bevindt zich vlakbij het centrum van Vieux Boucau én op 150 meter lopen van het strand. Je hoeft je geen moment te vervelen op het Beachcamp. Zijn je armen moe van al het surfen en peddelen in de oceaan? Dan loop je zo het centrum in om te shoppen en te struinen op een typisch Frans marktje.

Lees meer

/ Accommodatie

Glamping in een luxe Family Safaritent, genieten met het gezin! Na een dag vol activiteiten, is het heerlijk om te ontspannen bij jouw luxe Family Safaritent. De safaritenten zijn compleet ingericht en beschikken over een tweepersoonsbed, stapelbed en eenpersoonsbed. Is jouw gezin groter? Dan kunnen we een bed toevoegen!

Lees meer

/ Programma

Naast het surfen en dagelijks genieten van de zon, zee en het strand is er nog genoeg te beleven op het family camp. Frankrijk staat bijvoorbeeld bekend om zijn uitstekende wijn en kaas. Ook beschikt de camping over een mooi volleybal en sportveld. En twee keer per week wordt er ook vanuit het Brunotti Beachcamp een ochtend yogales georganiseerd.

Lees meer

Brunotti Beachcamp Family

Locatie

Camping Les Sableres (Municipal)
Boulevard du Marensin
40480 Vieux Boucau
Frankrijk

Het Beachcamp bevindt zich 150m achter de receptie.

Contactgegevens:
M +31 6 413 078 62
E info@brunottibeachcamp-family.nl

©2023 Brunotti Beachcamp Family • PrivacyVoorwaarden

Proclaimer • Webontwikkeling: 2nd Chapter BV

Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators